Image
Erik Oom och Markus Dragicevic.
Erik Oom och Markus Dragicevic. Bild: Colliers

Colliers rekryterar duo

Bolag Colliers har rekryterat Markus Dragicevic och Erik Oom till affärsområdet Capital Markets.
Publicerad den 31 Mars 2021

Markus Dragicevic ansluter till teamet som Associate med placering i Göteborg. Han kommer närmast från sin familjs fastighetsbolag i Malmö där han arbetat med förvaltning, fastighetsförvärv samt försäljning.
– Det är inspirerande att få representera Colliers som ju är en stor internationell aktör. Jag ser fram emot att vara en del av Capital Markets-teamet och att få bidra med mina erfarenheter från fastighetsbranschen, säger Markus Dragicevic.

Erik Oom har har anställts som Analyst, även han med placering i Göteborg. Han avslutade nyligen sina studier till fastighetsmäklare på Karlstad Universitet och har efter det arbetat som mäklare på Länsförsäkringar.
– Det skall bli stimulerande att jobba tillsammans med proffs som dessutom blir mina kollegor. Jag hoppas att mina personliga egenskaper och mitt driv kommer att resultera i ett betydande värde för både mitt team och våra kunder, säger Erik Oom.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY