Image
Denise Gahnberg.
Denise Gahnberg. Bild: Colliers

Colliers fortsätter expandera inom Project Management

Bolag Colliers rekryterar ytterligare en expert till affärsområdet Project Management.
Publicerad den 16 November 2021

Denise Gahnberg har rekryterats till affärsområdet Project Management, med placering i Stockholm. Hon har över tio års erfarenhet av arbetsplatsutveckling och inredningsdesign för kontor och retail. Hon har skapat arbetsplatser åt olika typer av kunder samt även butiker internationellt. Vidare har Denise Gahnberg bred kompetens inom förändringsledning som är en central och viktig roll i lokalutvecklingsprojekt.
– Vi välkomnar Denise till Colliers där vi ser att hennes breda erfarenhet inom lokalutvecklingsprojekt både i Sverige och internationellt kommer att vara ett starkt bidrag till vårt lagbygge när vi nu satsar på vårt kunderbjudande inom affärsområdet Project Management, säger Ulrica O Magnusson, Head of Project Management på Colliers.
– Jag ser fram emot att ansluta till Colliers och delta i den spännande tillväxtresan. Jag hoppas kunna bidra med min kunskap och erfarenhet inom arbetsplatsutveckling. Min ambition är att utveckla arbetsplatser som skapar verkliga värden för våra kunder, säger Denise Gahnberg, Workplace Consultant på Colliers.
– Project Management växer sig allt starkare och jag är mycket glad att Denise Gahnberg med sin gedigna erfarenhet, valt att ansluta till oss. Denise är ett viktigt tillskott och kommer att bidra starkt till vår fortsatta tillväxt inom detta affärsområde, säger Daniel Gorosch, vd för Colliers Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige