Image
Chris Helin.
Chris Helin. Bild: Alecta Fastigheter

Chris Helin till Alecta Fastigheter

Bolag Chris Helin blir ny chef för fastighetsutveckling och kundrelationer hos Alecta Fastigheter.
Publicerad den 17 Oktober 2022

Alecta Fastigheters tillväxtsresa fortsätter och Chris Helin har nu anställts som chef för fastighetsutveckling och kundrelationer. I denna position kommer han att spela en viktig roll för bolagets fortsatta affär, utveckling och tillväxt.

Alecta Fastigheter har som mål att växa kraftigt de kommande åren genom att förvärva och utveckla fastigheter och platser i attraktiva tillväxtområden samt utveckla den befintliga affären.
– Jag är otroligt glad att Chris ansluter till Alecta Fastigheter. Chris kommer med sin erfarenhet och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling med fokus på våra kunder och vår affär, säger Lena Boberg, vd för Alecta Fastigheter.

I den uppbyggnads – och tillväxtfas som Alecta Fastigheter befinner sig i har funktionen Fastighetsutveckling och kundrelationer en central roll. Chris kommer ansluta till ett befintligt team som idag består av Affärsområde Stockholm, Affärsområde Göteborg, Affärsområde Handel, Teknikutveckling och säkerhet samt Försäljning och marknad. Chris kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.
– Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till Alecta Fastigheter och vara del av visionen att lyfta människor, verksamheter och städer. Det ska bli kul att tillsammans med de andra i teamet vara en del av den spännande utveckling som pågår, säger Chris Helin.

Chris Helin kommer närmast från Atrium Ljungberg där han arbetat i olika roller i nästan elva år, senast som regionchef med ansvar för hälften av Atrium Ljungbergs fastighetsbestånd samt leasingavdelningen. Chris Helin börjar på Alecta Fastigheter efter årsskiftet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige