Image

Centrumutveckling öppnar nytt kontor

KARRIÄR Centrumutveckling har öppnat sitt femte kontor. Företaget finns nu även i Göteborg. Eric Lind, vd för Centrumutveckling, ser Göteborgssatsningen som en naturlig del i verksamheten. - Flera av våra uppdrag är redan i dag lokaliserade till västra Sverige. Samtidigt ökar konkurrensen mellan handelsplatser i regionen, vilket innebär att projekten kommer att bli alltmer komplicerade framöver och det passar oss, säger Eric Lind.
Publicerad den 11 April 2008

Fredrik Söderström, med lång internationell erfarenhet av hotell- och
restaurangbranschen blir affärsområdesansvarig för Göteborgskontoret.
- Vi fortsätter att växa och är nu totalt cirka 80 personer inom Centrumutveckling. Jag är stolt över våra duktiga och professionella medarbetare, många med lång erfarenhet inom branschen, säger Eric Lind.

Ny vice vd är Helena Liljedahl som har återvänt till företaget. Helena Liljedahl som närmast kommer från Alecta, har tidigare varit projektledare på Centrumutveckling under sex år.

Centrumutvecklings Malmökontor har också ny chef, Lotte Hoflund som har varit projektledare på företaget sedan 2006 och är ett känt ansikte i den södra regionen. Lotte Hoflund kommer tidigare från byråvärlden och har arbetat som varumärkesstrateg under tio år.

Centrumutvecklings huvudkontor ligger i Stockholm och lokalkontoren i Göteborg, Malmö, Moskva och Kiev. Centrumutveckling har cirka 70 pågående projekt i totalt tio länder.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige