Image

CBRE startar nytt affärsområde

Bolag Det nya affärsområdet Building Consultancy ingår i CBREs satsning på den nordiska verksamheten och ska hjälpa kunderna i arbetet med att utveckla och förädla fastigheter och projektidéer.
Publicerad den 26 Juni 2018

CBRE Swedens vd Patrik Kallenvret är mycket nöjd med att presentera det nya affärsområdet samt de tre nya kollegorna som ingår i Building Consultancy-teamet.

– CBRE kommer nu att kunna bidra i hela projektkedjan från tidiga skeden via genomförande till förvaltning och affär. Erbjudandet täcker rådgivning till privata, publika och allmännyttiga aktörer med fastighetsverksamhet kopplat till bostäder, kommersiella fastigheter eller samhällsfastigheter, säger han.

De som ska driva nya affärsområdet är Johan Billing, Jenny Asmundsson och Christer Skagerlind. Johan Billing kommer närmast från eget konsultbolag i fastighetsbranschen och var dessförinnan affärsutvecklingschef för Strabag Projektutveckling. Han har tidigare arbetat på Vasakronan, Diligentia, Fabege, Drott, NCC och Skanska.

Jenny Asmundsson kommer närmast från Nacka kommun där hon var affärsutvecklingsdirektör och fastighetsdirektör. Hon har tidigare arbetat på Drott, Skanska och Sveriges Radio Förvaltning.

Christer Skagerlind, kommer också från eget konsultbolag i fastighetsbranschen och var dessförinnan vd för NAI Svefa Fastighetsutveckling. Christer har tidigare arbetat på Fastighetsägarna Stockholm, Drott och JM.

Johan Billing kommer att vara ansvarig för Building Consultancy.

– Det känns roligt och spännande att få fortsätta att utveckla de projekt och kundrelationer som vi skapat i vårt konsultbolag Orion Projekt och att med hjälp av CBREs goda varumärke, stora affärsutbud och breda kompetens kunna bredda och växa i projektgenomförande- och projektutvecklingsaffären, säger han.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY