Image

CBRE GI rekryterar till nordiska teamet

Karriär CBRE Global Investors har rekryterat Logan Werry som Head of Asset Management Nordics, och Jenny Nygren som Transaction Manager Nordics.
Publicerad den 25 Juni 2018

Båda kommer att ha sin bas på Stockholmskontoret.

Logan Werry var tidigare anställd på Unibail-Rodamco som Asset Manager Nordics med förvaltningsansvar för en portfölj med köpcentrum- och kontorsfastigheter i Sverige och Danmark.

Jenny Nygren kommer närmast från Pembroke Real Estate i Stockholm där hon var anställd som Director, Global Portfolio Management and Investments och ansvarig för analyser och investeringar.

Andreas Norberg, Head of Investment Operations Nordics:

– Jag är mycket nöjd med att vi har lyckats att rekrytera Logan och Jenny till vårt nordiska team. Logan har bred erfarenhet av tillgångsförvaltning och tillsammans med övriga i teamet kommer de kunna fortsätta utveckla vår portfölj. Vi har varit mycket aktiva under de senaste två åren med att utöka vår nordiska portfölj och vi kommer att fortsätta att utforska marknaden för ytterligare tillväxt. Jenny kommer att vara en viktig person i denna fortsatta expansion.

CBRE Global Investors förvaltar tillgångar i de fyra nordiska länderna för ungefär 1,2 miljarder euro – kontors-, hotell-, handels- och logistikfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige