Image

CBRE rekryterar inom Capital Markets

Bolag CBRE har anställt Beata Jakobsson och Julia Baehrendtz som associates till Capital Markets-teamet för att fortsätta expandera.
Publicerad den 26 Oktober 2016
Beata Jakobsson. Bild: CBRE
Beata Jakobsson. Julia Baehrendtz. Bild: CBRE
Julia Baehrendtz.

Både två kommer närmast från Catella, där de har arbetat med fastighetstransaktioner under fyra respektive två års tid.

Beata Jakobsson har bland annat arbetat med försäljningen av Globen City, Torsplan Kv 1 och flera stora bostadsportföljer, senast Luleå kommuns och Lulebos försäljningar till Nordhalla och Rikshem.

Julia Baehrendtz har arbetat med bland annat bytesaffären mellan Hemfosa och Hemsö, sale-lease back av Mycronics huvudkontor i Täby och flera portföljtransaktioner, där ibland avyttringen av CA Fastigheters handels- och bostadsbestånd i Karlskrona.

Beata Jakobsson har läst Fastigheter och Finans på Kungliga Tekniska Högskolan och Julia Baehrendtz har en utbildning i Real Estate Finance and Investments från Cass Business School i London. Båda tillträdde sina tjänster i augusti och kommer att stärka teamet på CBRE:s kontor i Stockholm.

– CBRE fortsätter att expandera inom Capital Markets för att bibehålla positionen som en av de ledande fastighetsrådgivarna i Sverige. Vi är mycket glada över att Beata och Julia har valt att börja jobba hos oss. Deras erfarenheter kommer vara mycket värdefulla när vi ska fortsätta att stärka och utveckla vårt erbjudande till våra kunder, Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE Sweden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige