Image

CBRE rekryterar från Balder

Karriär CBRE anställer Eva Jakobsson som uthyrare/projektledare till Office Leasing i Göteborg. Hon kommer närmast ifrån Balder där hon har jobbat som uthyrare. Eva Jakobsson tillträder sin tjänst i april.
Publicerad den 24 Februari 2014

- Vi är väldigt glada över att rekrytera en person som Eva. Hennes energi kommer att tillföra CBRE och våra uppdragsgivare mycket i framtiden. Eva kompletterar vårt befintliga uthyrningsteam som vi håller på att utöka. Vi söker fler personer som Eva, med mycket energi och hög ambitionsnivå, säger Lotta Kallberg Walldén, kontorsansvarig på CBRE i Göteborg.

Uthyrningsteamet på CBRE i Sverige består idag av elva anställda som arbetar dedikerat med uthyrning av kontor, lager/logistik och handel. Företaget har kontor i Stockholm och Göteborg men arbetar med uthyrningsuppdrag över hela landet. CBRE:s uthyrningsteam blev under 2012 utsedda av Fastighetssverige till Sveriges största uthyrare.

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige