Image
Catena hyr ut till Mathem i Burlöv.
Catena hyr ut till Mathem i Burlöv. Bild: Catena

Catena hyr ut till Mathem

Uthyrning Catena har beslutat att investera ytterligare cirka 20 miljoner kronor i fastigheten Burlöv Tågarp 16:17 i utkanten av Malmö. Investeringen möjliggör en nyuthyrning till Mathem på drygt 8 000 kvadratmeter på ett treårigt hyresavtal. Årshyran kommer att uppgå till cirka sex miljoner kronor.
Publicerad den 17 Juni 2016

Fastighetens totala yta uppgår till cirka 52 500 kvadratmeter och investeringen, som kommer ske inom befintlig yta, avser ombyggnad och hyresgästanpassning av lokaler.

– Vi har till slut hittat en fastighet och en fastighetsägare i Malmö som verkligen anpassar lokalerna efter våra högt ställda krav. Med högsta service som oantastligt signum kan vi bara jobba med de bästa och Catena har levererat med en anpassning i toppklass, säger Tomas Kull, grundare och vd på Mathem, som är Sveriges största matbutik på nätet.

– Ombyggnationen kommer bli färdig i början på 2017 och fastigheten är då fullt uthyrd och blir återigen ett kluster av företag inom livsmedelsdistribution. Det är väldigt roligt att MatHem valt att satsa i Malmö som ett centralt lager för södra Sverige, säger Catenas vice vd, Mikael Halling, i en kommentar.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige