Image

Catena hyr ut 7 000 kvadratmeter i Malmö

Uthyrning Catena har tecknat ett tioårigt avtal med Espresso House, som hyr 7 000 kvadratmeter i utkanten av Malmö.
Publicerad den 3 Maj 2016

Catena investerar cirka 30 miljoner kronor i fastigheten Burlöv Tågarp 16:17 i utkanten av Malmö för att anpassa lokalerna för Espresso Houses verksamhet.

Årshyran kommer att uppgå till cirka 5,8 miljoner kronor.

- Vi är glada över samarbetet med Catena. Gemensamt gör vi en stor satsning och ser fram emot att bygga ett nytt bageri i världsklass, säger Johan Gederberg, etablerare på Espresso House.

- Det är glädjande att vi redan nu fått en ny hyresgäst till den yta Ica lämnade under 2015. Hyresgästen är ny och breddar kundbasen i Catena och bidrar till en minskad vakansgrad. Ombyggnationen kommer bli färdig i början på 2017 och fastigheten, med den senaste uthyrningen, blir åter centrum för ett kluster av företag inom livsmedelsdistribution, säger Christian Berglund, Catenas regionchef i Malmö,.

Fastighetens totala yta uppgår till cirka 52 500 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige