Image
Castellum hyr ut nytt kontor till BAE Systems.
Castellum hyr ut nytt kontor till BAE Systems. Bild: Castellum

Castellum hyr ut nya kontorslokaler till BAE Systems i Örebro

Uthyrning Från hösten 2024 etablerar BAE Systems sin verksamhet i Örebro och flyttar in i Castellums lokaler på Aspholmen. De nya kontorslokalerna omfattar totalt 867 kvadratmeter och ligger i fastigheten Svarta Borgen.
Publicerad den 15 Augusti 2024

BAE Systems, Europas största koncern inom försvarsindustrin, utökar sin verksamhet och öppnar ett utvecklingskontor i Örebro. Det nya kontoret kommer att rymma ett 50-tal ingenjörer.

De nya kontorslokalerna, på totalt 867 kvadratmeter, ligger i fastigheten Svarta Borgen, Radiatorvägen 14, på Aspholmen. Fastigheten är certifierad med Breeam In-Use Good och har förnyelsebar fjärrvärme samt grön el. För närvarande pågår hyresgästanpassningar och lokalerna ska stå klara för inflyttning den 1 oktober.

Kontorshuset är nu fullt uthyrt med två nya hyresgäster - LR Revision och BAE Systems.

– Vi är så glada över att BAE Systems väljer att etablera sig i Örebro och blir våra nya hyresgäster. Lokalerna de ska flytta in i är utmärkta för deras verksamhet med parkeringsmöjligheter utanför kontoret, närhet till Örebro city och påfarten till E18/E20. Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och stadsutveckling av området sker för fullt, säger Nicklas Westberg, affärsområdeschef Castellum Örebro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Advicy charmade draknästet – fick största investeringen

Bolag Sandra Mobaraki och Amir Chizari deltog under torsdagen i SVT:s program Draknästet. Deras bolag Advicy vill med hjälp av modern AI-teknik förändra en konservativ fastighetsbransch. I Draknästet sökte – och fick – de fyra miljoner kronor mot 20 procent av bolaget, den största enskilda investeringen i programmets historia. – Det var spännande och nervöst att vara med i programmet, berättar Amir Chizari för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige