Image

Carlyle hyr ut i Västeråsgalleria

Uthyrning Carlyle hyr ut 3 200 kvadratmeter i gallerian Punkt i Västerås, som Carlyle köpte av Boultbee.
Publicerad den 17 Februari 2012

Den nya hyresgästen Jimmys Lekland ska öppna ett lekland för barn – Lek & Bus Västerås, och även en restaurang i anslutning till leklandet. Planen är att Lek & Bus kan öppna senast i oktober 2012.

I och med detta är närmare 98 procent av fastigheten uthyrd.

I februari 2011 förvärvade Carlyle de två galleriorna Punkt och Gallerian i Västerås.

Galleriorna ligger mitt i Västerås centrala shoppingstråk, nära både kongresscentret och centralstationen, och är dessutom lätta att nå med bil och allmänna kommunikationer.

- Sedan förvärvet i februari har vi arbetat med att utveckla fastigheterna. Vi har även upprättat en bra relation till hyresgästerna som är mycket positiva till Carlyle som ny ägare. Därför har vi lyckats intressera flera potentiella hyresgäster till både Punkt och Gallerian, säger Anders Hörnqvist, property director för Carlyle i Norden.

Övriga hyresgäster i gallerian Punkt är bland andra Almi Företagspartner i Mälardalen, programvaruföretaget Vitec och reklambyrån NPP och flertalet butiker bland andra New Yorker, Intersport, G-star och Esprit.

Investeringen av Gallerian och Punkt i Västerås gjordes genom Carlyles fastighetsfond, CEREP III.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige