Image

Capman säljer femstjärnigt Helsingforshotell

Transaktioner Capman Real Estate säljer fastigheten på Yrjönkatu 13 i centrala Helsingfors, som håller på att konverteras till ett femstjärnigt hotell, till tyska Deka Immobilien.
Publicerad den 27 Juni 2016

Capman håller på att konvertera fastigheten till ett lyxhotell med 153 rum. Hotel St George ska ha Kämp Collection Hotels som operatör.

Deka tillträder vid färdigställande sommaren 2017.

- Vi är väldigt nöjda över att ha hittat en långsiktig ägare för det här landmärket i Helsingfors hjärta, säger Juhani Erke, partner på Capman Real Estate.

Yrjönkatu 13 är den tredje försäljningen i Capman Nordic Real Estate fund.
Capman hade Leimdörfer som rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige