Image

Byggmax tar över Coop Byggs ytor

HANDEL Coop Sverige och Byggmax inleder ett nytt samarbete vid Coop Forum i Falkenberg, Borlänge och Kungsängen. Byggmax kommer att ta över Coop Byggs ytor för basbyggvaror och blir en ny tydlig aktör som stärker de tre marknadsplatserna.
Publicerad den 16 April 2009

Byggmax kommer att finnas intill Coop Forum med sin verksamhet, som är inriktad på försäljning av basbyggvaror.

Övrigt sortiment som idag ingår i Coop Bygg vid dessa stormarknader kommer att integreras tillsammans med övriga specialvaror i Coop Forum.

Förändringen ska vara genomförd innan sommaren.

– Byggmax är en prisvärd och stark aktör för basbyggvaror som kompletterar Coop Forums övriga erbjudande. Deras närvaro kommer att göra de tre marknadsplatserna starkare och mer attraktiva för kunderna, säger Jonny Olsson chef för Coop Stormarknader och Coop Supermarket.

– För Byggmax är detta ytterligare ett bevis på att vårt koncept står starkt. Allt fler vill handla byggvaror billigt, och då är Byggmax det bästa alternativet, säger Magnus Agervald, vd för Byggmax.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige