Image
70 nya företagsbostäder byggs i Toltorpsdalen i Mölndal.
70 nya företagsbostäder byggs i Toltorpsdalen i Mölndal. Bild: Semren & Månsson

Bygger företagsbostäder i Toltorpsdalen

Bygg/Arkitektur Cirka 70 nya företagsbostäder har byggstartats i Mölndal. Bakom projektet står fastighetsutvecklarna Westhouse och Månsson Fastigheter, som bygger åt Företagsbostäder, ett bolag i Choice-koncernen. Inflyttning är planerad till augusti 2020.
Publicerad den 10 April 2019

Projektet är beläget mellan några av områdets största arbetsgivare – Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Astra Zeneca och Chalmers – och sker i samarbete mellan fastighetsutvecklarna Westhouse och Månsson Fastigheter.

– Vi är glada att få göra det här tillsammans. Nu är vi äntligen igång med utvecklingen av kvarteret där vi ska skapa trivsamma och välplanerade företagsbostäder för våra hyresgäster, säger Thomas Dahl, partner på Westhouse.

– I samarbete med Thomas Dahl och David Wallenstam på Westhouse har vi gedigen erfarenhet och bred kompetens, som säkerställer ett väl genomfört projekt med hög arkitektonisk kvalitet, säger Magnus Månsson, grundare av Månsson Fastigheter.

Inflyttning är planerad till augusti 2020 och spadtaget har tagits tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Mölndal, Kristian Vramsten.

– Det är glädjande att det nu byggs företagsbostäder i Mölndal. Fler och fler företag söker sig till Mölndal och det är viktigt att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar för dem, säger Kristian Vramsten.

Projektet genomförs av Westhouse och Månsson Fastigheter. Arkitekter är Semre?n & Månsson och entreprenör K21 Entreprenad AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY