Image
Gallerian Storken i Alingsås.
Gallerian Storken i Alingsås. Bild: TB-Gruppen

Brothers öppnar i Gallerian Storken

Uthyrning TB-Gruppen stärker utbudet i Gallerian Storken i Alingsås med Brothers.
Publicerad den 9 Juni 2023

I slutet av september slår Brothers upp portarna till sin nya butik i Gallerian Storken i Alingsås centrum. Hyresavtalet omfattar en butiksyta på 180 kvadratmeter och sortimentet kommer innefatta hela Brothers breda utbud inom kostym och smart-casual, kombinerat med utvalda externa varumärken.

Butiken i Gallerian Storken är Brothers 43:e i ordningen och ses som ett starkt komplement till Brothers befintliga butiker och e-handel.
– Vi är otroligt glada att Alingsås är nästa destination på vår resa att täppa till hålen på den svenska Brothers-kartan. Jag vill tacka TB-Gruppen och centrumledningen för den goda dialogen och ser fram emot ett långt fruktsamt samarbete. Tillsammans välkomnar vi gamla och nya kunder efter sommaren, säger Christopher Englinde, vd på Brothers.
– Vi delar Brothers glädje över etableringen i Gallerian Storken. Med Brothers breddar vi vårt redan starka modeutbud i gallerian och stärker centrumhandeln i Alingsås ytterligare, säger Ingvar Ivarsson, centrumchef på Gallerian Storken.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige