Image

Bimobject till Skanskas Studio

Uthyrning Skanska har tecknat avtal med Bimobject som flyttar sitt huvudkontor till nionde våningen i projektet Studio i Malmö.
Publicerad den 8 Oktober 2015
Annons
Image
Skanskas Studio i Malmö. Bild: Skanska
Skanskas Studio i Malmö.

Studio, som byggs och utvecklas av Skanska, ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö.

- Bimobject är stolta att fortsätta vara i Malmös innovativa hjärta och inget aktuellt projekt är mer spännande än Studio i kvarteret Tyfonen på Nordenskiöldsgatan 14, säger Stefan Larsson, CEO och grundare av Bimobject AB

Huset är utformat för att skapa oväntade möten och bidra till kreativitet och innovationskraft. Moderna kontor blandas med hotell, blackbox, publika och sociala utrymmen som restauranger, kaféer och en skybar. Byggnaden står klar hösten 2016 och blir totalt 14 våningar hög.

- Bimobject är ett av Malmös mest spännande tillväxtföretag och vi är mycket glada för att de har valt Studio som plats för sin fortsatta utveckling. Med sin kreativitet och innovation blir Bimobject en viktig del av Studio och vi är övertygade att husets dynamiska innehåll kommer skapa goda förutsättningar för dem, säger Andreas Lundberg, konceptägare, Studio.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige