Image

Ackordscentralen ny hyresgäst i Studio

Uthyrning Skanska har tecknat ett femårigt hyresavtal med Ackordscentralen i Studio i Malmö.
Publicerad den 9 December 2015
Studio i Malmö. Bild: Skanska
Studio i Malmö.

Studio, som byggs och utvecklas av Skanska, ligger på Universitetsholmen i centrala Malmö. Målet är att skapa en levande, kreativ miljö, och göra det enkelt att knyta nya kontakter.

Huset är 14 våningar högt och innehåller publika ytor, café, restauranger och ett hotell. Men framförallt är det en arbetsplats, med cirka 10 000 kvadratmeter kontorsyta.

– Vi sammanfattar vår känsla inför flytten till Studio med ett axplock av de kommentarer som har kommit från medarbetarna. Positivt, kul, inspirerande och klockrent, säger Sofie Arvidsson på Ackordscentralen.

Studio kommer att stå klart under hösten 2016.

– Det känns mycket bra att få välkomna Ackordscentralen till Studio. Vi vill ha en mix av företag i huset, både när det kommer till storlek och bransch, men också hur länge de har funnits på marknaden. Ackordscentralen som står för långsiktigt och framgångsrikt företagande och passar utmärkt in i mixen, säger Sofia Ekerlund på Skanska Öresund.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige