Image

Atrium Ljungberg satsar i Haninge

Bygg Atrium Ljungbergs Port 73 invigdes i oktober 2010. Nu går bolaget vidare med ytterligare 12 000 kvadratmeter uppdelat i två etapper.
Publicerad den 22 September 2011

Under våren 2012 kommer Blomsterlandet och Cervera att öppna nya butiker. I det andra steget kommer Willys att öppna en ny dagligvarubutik under första halvåret 2013. När båda de nya etapperna är färdigställda kommer Port 73 att bestå av närmare 40 butiker på en total area om cirka 37 000 kvadratmeter.

- Nu har vi tagit ytterligare ett viktigt steg i arbetet med att skapa en stark regional handelsplats av Port 73. Med Blomsterlandet och Cervera ökar vi utbudet för våra viktigaste målgrupper; familjer och fritidshusägare. Och Willys kommer att bidra till att ytterligare förstärka ett av Sveriges största områden för dagligvaror. Vi fortsätter att utveckla Port 73 enligt ursprungsidén med maten i centrum där familjen kan uträtta sina ärenden på ett rationellt och smidigt sätt. Utbudet och profilen blir nu ännu starkare och tydligare, säger Carola Lavén, affärsutvecklingschef på Atrium Ljungberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige