Image

Arvid Lindqvist går till Catella

Karriär Newsecs chefsekonom Arvid Lindqvist blir efter årsskiftet ny analyschef på Catella.
Publicerad den 13 November 2014
Arvid Lindqvist blir analyschef på Catella. Bild: Catella.
Arvid Lindqvist blir analyschef på Catella.

Arvid Lindqvist tillträder tjänsten som analyschef på Catellas fastighetsrådgiving i januari 2015. Han har arbetat på Newsec sedan våren 2008. Han har en magister i nationalekonomi och på Newsec ansvarade han för gruppens makro- och fastighetsekonomiska prognoser för Norden och Baltikum. Han ansvarade även för produktionen av marknadsrapporten Newsec Property Outlook.

- Catellas starka ställning inom fastighetsrådgivning och kapitalmarknadsrelaterade fastighetsaffärer baseras på ett starkt marknadskunnande där analysfunktionen är central. Vi är väldigt glada över att Arvid, som är en känd profil i branschen, förstärker vår analysavdelning, säger Johan Ericsson, chef för den svenska fastighetsrådgivningen.

Catellas fastighetsrådgivning omfattar tre tjänsteområden; Försäljning och förvärv, Kapitalmarknad samt Strategi och analys.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY