Image

Areim hyr ut i Södertälje

Uthyrning Areim hyr ut drygt 4 000 kvadratmeter handel i Vasa handelsområde i Södertälje till Mio och Flügger.
Publicerad den 5 Mars 2015

Fastigheten Rinken 2 på Genetaleden i Södertälje ingår i Areim Fond I:s handelsportfölj som etablerades under 2010-2011 i samarbete med Möller & Partners. Fastighetens totalyta är cirka 24 000 kvadratmeter och bland hyresgästerna finns bland andra Coop och Systembolaget.

- Vi är mycket glada över att få både Mio och Flügger som hyresgäster till Vasa handelsområde och ser fram emot att samarbeta med dem för att etablera deras nya lokaler. De kompletterar de befintliga hyresgästerna mycket väl säger Tiffany Strand, Fund Manager på Areim.

- I samband med uthyrningarna blir fastigheten fullt uthyrd och handelsportföljen i Areim Fond I får en ekonomisk uthyrningsgrad på 99 procent.

Både Mio och Flügger kommer att öppna sina butiker under våren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige