Image

Arcona anställer KMF-ansvarig

Karriär Arcona har anställt Anders Danielsson som KMF-ansvarig (kvalitet, miljö och fukt) från den 1 september 2011. Han kommer närmast från White arkitekter.
Publicerad den 15 Juni 2011
Anders Danielsson. Bild: Arcona. Bild: Arcona
Anders Danielsson. Bild: Arcona.

Anders Danielsson är 30 år och utexaminerades som civilingenjör i Environmental Engineering, med inriktning mot energiteknik, vid Lunds Tekniska högskola 2005.

Närmast kommer Anders Danielsson från White arkitekter där han verkat som fuktsakkunnig och miljöspecialist.

Uppdraget som KMF-ansvarig på Arcona består i att ge företagets medarbetare förutsättningar att utföra kvalitets-, miljö- och fuktarbete på ett korrekt och relevant sätt i sin dagliga verksamhet och verka som ett stöd i KMF-frågor i Arconas pågående samt framtida projekt.

Anders Danielsson kommer också att representera Arcona externt inom KMF-området, till exempel inom Sweden Green Building Council och i Stockholms Klimatpakt.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige