Image
Gallerian.
Gallerian. Bild: Corem

Apoteket flyttar in i Gallerian i centrala Västerås

Uthyrning Corem har nu tecknat ett femårigt avtal med Apoteket avseende uthyrning om cirka 215 kvadratmeter i Gallerian i centrala Västerås. Inflyttning är planerad till tredje kvartalet 2023.
Publicerad den 16 Februari 2023

– Att Apoteket väljer att flytta in i Gallerian är ytterligare en viktig pusselbit i utvecklingen av Punkt och Gallerian. Intresset för att etablera ett apotek i kvarteret har varit mycket stort. Därför känns det extra roligt att just Apoteket, som redan är befintlig hyresgäst hos oss, ser samma potential som vi, säger Tariq Boholm, affärsenhetschef på Corem i Västerås.
Tillsammans med kommande Oxbackens vårdcentral, Coop och Systembolaget stärks därmed kvarteret ytterligare. Med ett attraktivt läge i centrala Västerås finns här sedan tidigare ett brett utbud av service, med bland annat hotell, konferens, vård, gym, livsmedel, systembolag, restauranger och detaljhandel.
Corem är en del av stadsutvecklingsprojekten inom områdena City och Mälarporten i Västerås med en vision om en modern innerstad. Planerna omfattar nya flöden och stråk samt kommersiella lokaler, bostäder, handel och nya servicefunktioner.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige