Image
Anna Carlsson.
Anna Carlsson. Bild: Anna Sigvardsson

Anna Carlsson ny vd för Robert Dicksons stiftelse.

Karriär Den 1 april tillträdde Anna Carlsson tjänsten som vd för Robert Dicksons stiftelse. Hon är tidigare ekonomichef för stiftelsen och har sedan september 2021 även axlat rollen som tf vd.
Publicerad den 4 April 2022

– Stiftelsen har fått en vd med god kännedom om verksamheten, en mycket kompetent och driven ledare. Styrelsen var helt enig i valet, vi är mycket nöjda med Anna Carlsson vid rodret. Hon har den rätta Robert-känslan, kommenterar styrelseordförande Sverker Cassberg utnämningen.
Robert Dicksons stiftelse är en av landets äldsta bostadsstiftelser. Bland de frågor som engagerar Anna Carlsson allra mest står hållbarhet högt på agendan.
– Det finns viktiga budskap i stadgarna kring hållbarhet, i det att människor ska ha möjlighet till ett bra och tryggt boende i olika delar av Göteborg. Vi förvaltar ett arv för nuvarande och kommande generationer. Vårt uppdrag att bidra till en hållbar samhällsutveckling är ett stort ansvar. Mitt mål är att vi ska fortsätta bygga och förvalta sunda bostäder för så många göteborgare som möjligt. Och få rätt förutsättningar för det, säger Anna Carlsson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige