Image

Ankarhagen köper fastigheter i Eskilstuna

Transaktioner Ankarhagen köper fastigheterna Vintergatan 20 och 23 i på Kungsgatan i Eskilstuna av Stena Metall. Fastigheterna omfattar 3 620 kvadratmeter uthyrningsbar area samt 36 466 kvadratmeter mark.
Publicerad den 26 Januari 2018

Ankarhagen tillträdde fastigheterna den 8 januari. Fastigheterna köptes med 100 procent vakans, men i samband med tillträdet av fastigheterna tecknade Ankarhagen ett femårigt hyresavtal med Framtida Entreprenad på cirka 50 procent av de uthyrbara ytorna.

– Vi är mycket nöjda med att kunna förvärva 36 000 kvadratmeter mark på en huvudgata i en av Mälardalens starkaste växande städer. Eskilstuna har under de senaste åren utvecklats i en stark positiv riktning med stigande hyror och allt mer positivt sentiment. Nu fortsätter vi arbetet med att hyra ut resterande vakant yta, säger Markus Sjövall, vd, Ankarhagen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige