Image

Ankarhagen köper fastigheter i Eskilstuna

Transaktioner Ankarhagen köper fastigheterna Vintergatan 20 och 23 i på Kungsgatan i Eskilstuna av Stena Metall. Fastigheterna omfattar 3 620 kvadratmeter uthyrningsbar area samt 36 466 kvadratmeter mark.
Publicerad den 26 Januari 2018

Ankarhagen tillträdde fastigheterna den 8 januari. Fastigheterna köptes med 100 procent vakans, men i samband med tillträdet av fastigheterna tecknade Ankarhagen ett femårigt hyresavtal med Framtida Entreprenad på cirka 50 procent av de uthyrbara ytorna.

– Vi är mycket nöjda med att kunna förvärva 36 000 kvadratmeter mark på en huvudgata i en av Mälardalens starkaste växande städer. Eskilstuna har under de senaste åren utvecklats i en stark positiv riktning med stigande hyror och allt mer positivt sentiment. Nu fortsätter vi arbetet med att hyra ut resterande vakant yta, säger Markus Sjövall, vd, Ankarhagen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytiker: SBB står inte och faller med Ilija Batljan

Bolag Arctic Securities analytiker Anna-Karin Hempel resonerar kring vad som sker i företaget, vad som är viktigt att titta på framöver och var osäkerheten är som störst. Hon ger också för Fastighetssverige ett konkret råd hur man ska göra med aktien.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY