Image

AMF Fastigheter rekryterar stort inom retail

Karriär AMF Fastigheter har ny- och internrekryterat ett tiotal personer inom retail, som en följd av förvärvet av tre citygallerior från Centeni och öppningen av Mood i Stockholm.
Publicerad den 16 Maj 2012
Emma Norén. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF Fastigheter
Emma Norén. Bild: AMF Fastigheter. Göran Swärdh. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF Fastigheter
Göran Swärdh. Bild: AMF Fastigheter. Annika Ljungberg. Bild: AMF Fastigheter. Bild: AMF Fastigheter
Annika Ljungberg. Bild: AMF Fastigheter.

Göran Swärdh har rekryterats som ny centrumchef för Ringen/Västermalmsgallerian. Göran har lång erfarenhet från detaljhandeln, bland annat från Ikea och Habitat.

Han arbetar tillsammans med Emma Norén, marknad/floor manager på Ringen/Västermalmsgallerian. Hon kommer närmast från Atrium Ljungberg.

Peder Berentsen, blir ny centrumchef för Fältöversten. Han kommer närmast från Newsec där han arbetat som centrumledare. Han börjar den 6 augusti.

Annika Ljungberg är centrumchef för nyligen invigda Mood Stockholm. Hon kommer närmast från Swedavia och har där arbetat som kommersiell/operativ chef. Mikael Johanson har anställts som floor manager på Mood Stockholm.

Silvia Neveris har anställt som uthyrare inom retail. Hon kommer närmast från KF Fastigheter.

Ny driftsledare för centrumanläggningarna är Jennie Bennermalm. Hon kommer närmast från Inspira Bevakning AB där hon har arbetat som gruppledare.

Den 1 april började John Walters som projektledare på AMF Fastigheter med fokus på retail. John har lång erfarenhet som projektledare, bland annat från Atrium Ljungberg och AB Familjebostäder.

Övergripande operativt ansvar för AMF Fastigheters centrumanläggningar får internrekryterade Anders Pettersson, som har tillträtt tjänsten som kommersiell chef citygallerior. Anders Pettersson kvarstår dessutom som centrumchef för Gallerian.

Elisabeth Jones har tillträtt tjänsten som uthyrningschef retail.

Madeleine Spångberg är ny marknad- och floormanager för Fältöversten. Hon har tidigare arbetat som koordinator/assistent på affärsområde Retail.

Per Westerlind har tillträtt tjänsten som floor- och designansvarig inom AMF Fastigheter med ansvar för den övergripande designen för respektive centrumanläggning. Westerlind kvarstår som floor manager för Gallerian.

Erik Nylund har tillträtt tjänsten som drift- och säkerhetschef för retail.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige