Image
Kristina Alvendal leder den nya podcasten Stadsutvecklarna.
Kristina Alvendal leder den nya podcasten Stadsutvecklarna. Bild: Stadsutvecklarna i Värtahamnen

Alvendal leder ny podcast om stadsutveckling

Bolag Idag lanserar Stadsutvecklarna i Värtahamnen den ny podcasten Stadsutvecklarna. En podcast om stadsutveckling och Stockholms nya stadsdel Värtahamnen. Första avsnittet handlar om arkitektur och programledaren Kristina Alvendal gästas av riksarkitekten Helena Bjarnegård och stjärnarkitekten Gert Wingårdh.
Publicerad den 3 Juli 2020

Stadsutvecklarna i Värtahamnen startar en ny podcast. Podcasten programleds av Kristina Alvendal och kommer att samla kunniga och framtidsspanande gäster för att prata stadsutveckling utifrån olika perspektiv.

– Det finns en stor nyfikenhet för stadsutveckling och hur man planerar när nytt möter gammalt. Men också hur man får ihop en attraktiv helhet och en ny årsring i vår stad, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.

– Det är den första stadsdelspodcasten i sitt slag. Här får lyssnaren en inblick i Värtahamnens spännande historia, men kanske framförallt i den förändring som kommer att prägla platsen under flera år då stadsdelen förändras till en plats där öppenhet, busighet, citypuls och vattnet kommer att vara centralt, avslutar Kristina Alvendal

I premiäravsnittet behandlas arkitekturens roll i stadsutvecklingen och hur arkitekturen kan hjälpa till att lösa samhällsutmaningar vi står inför. Medverkar gör Riksarkitekten Helena Bjarnegård och femfaldige vinnaren av Kasper Salin-priset Gert Wingårdh.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY