Image
Fastigheten Scala 3 i Helsingborg.
Fastigheten Scala 3 i Helsingborg. Bild: Executive Property

Åklagarmyndigheten utökar hos Executive Property

Uthyrning Åklagarmyndigheten har tecknat avtal med Executive Property om cirka 700 kvadratmeter kontorslokaler i fastigheten Scala 3 i Helsingborg.
Publicerad den 23 Augusti 2023

Åklagarmyndigheten i Helsingborg handlägger brott som begås i Helsingborg samt kringliggande kommuner och arbetar mot Helsingborgs tingsrätt.

Fastigheten Scala 3 är en modern mixfastighet, på centralt och havsnära läge i Helsingborg, som består av både hyreslägenheter och kontorslokaler. Fastigheten är certifierad enligt Miljöbyggnad silver och några andra hyresgäster i fastigheten är Senab, Svea Vaccin och Boston Scientific.
– Vi är glada över att kunna hjälpa Åklagarmyndigheten att utöka sin viktiga brottsbekämpande verksamhet i moderna och välanpassade lokaler säger Johan Liedholm, fastighetschef på Executive Property.

Tillträde till den färdiganpassade lokalen sker senare under hösten.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Executive Property Europe AB på Branschguiden

Executive Property är ett väletablerat, familjeägt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar i första hand kommersiella fastigheter på de bästa lägena främst i Öresundsregionen.
I vår koncern finns även Gertrudsvik Sjöstad i Västervik, Delta Park I & II i Köpenhamn, Hirschgebouw i Amsterdam och Trillevallens fjällanläggning nära Åre.
Vi investerar för att behålla, inte för att spekulera – något vi tror skapar långsiktiga relationer.

Läs mer om Executive Property Europe AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ändrar staden i Balders och Wallenstams markanvisningar

Bygg/Arkitektur Bolagens bostadsprojekt i Göteborg genomgår några förändringar sedan första markanvisningen beslutades i början av 2023. Förutsättningar har ändrats när det gäller volym och upplåtelseform samtidigt som en stor mängd studentbostäder bryts ut ur planen. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige