Image
Bild: Istock

Active Fastighet och Frentab hyr ut 2 500 kvadratmeter i Värmdö

Uthyrning Active Fastighet och Frentab uppför för närvarande en byggnad om cirka 5 000 kvadratmeter på Värmdö Marknad/Ekobacken. Värmdö Musteri har nu tecknat avtal för inflyttning 1 april 2025, då byggnaden blir färdigställd.
Publicerad den 16 Oktober 2024

Fastigheten ligger strategiskt belägen i industri/handelsområdet Ekobacken och i absolut närhet till handelsplatsen Värmdö marknad samt till motorväg 222. Värmdö är en av landets snabbast växande kommuner med cirka 45 000 permanentboende. Sommartid ökar antalet boende i Värmdö Kommun till uppåt 100 000 personer.
– Uthyrningen är ett perfekt exempel på vår strategi att erbjuda det lokala näringslivet och dess entreprenörer möjlighet att växa på orten genom tillskapandet av moderna, effektiva och hyres-gästanpassade lokaler. Lokalerna om cirka 2 500 kvadratmeter är i detta fall en kombination av musteri, bryggeri och bränneri. Förutom bolagens produktion och lager så kommer lokalen även innehålla butik, café och taproom. Det är med stor glädje och stolthet som vi nu välkomnar Värmdö Musteri med sina dotterbolag Värmdö Bryggeri och Värmdö Bränneri till Ekobacken, säger Patrik Sarin, styrelseordförande i Active Fastighet, och Mikael Wallner, vd för Active Fastighet.
– Vi är mycket nöjda med hela den process som vi har haft med Active Fastighet/Frentab, då de dels har varit lyhörda för våra speciella krav dels genomfört hela denna process med stor professionalitet och stort engagemang. Denna flytt möjliggör att vi kan ta nästa steg i vår utveckling och ta ytterligare marknadsandelar genom bland annat ökad produktion och effektivare processer. Vi ser mycket fram emot vår flytt till lokaler som är helt anpassade för vår verksamhet säger Nikolaj Skjernov, vd och huvudägare Värmdö Musteri.
– Värmdö Musteri som startades 2008, Värmdö Bränneri 2012 samt Värmdö Bryggeri 2013, är idag välkända och mycket uppskattade för sina drycker och övriga produkter på marknaden. De har verkligen visat prov på framgångsrikt entreprenörskap och det är mycket stimulerande att kunna bidra till deras fortsatta utveckling. Vi är stolta över att få möjligheten till det här samarbetet med ett lokalt och fint varumärke. Vi tror stenhårt på deras framtidsplaner och önskar dem ett stort lycka till med sin nya etablering säger John Fransson, vd för Frentab.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Andreas Wallströms oro för ekonomin: "Det kommer ta tid innan gapet sluts"

Ekonomi/Finansiering Vad påverkar konjunkturen framåt och har verkligen hushållens tjockare plånböcker någon effekt på det. Andreas Wallström som är prognoschef på Swedbank berättar under Fastighetssveriges event Stora Bostadsdagen om sin analys av läget i ekonomin. Det är två siffror som han ser särskilt allvarligt på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige