Image

ABB tecknar nytt hyresavtal med Wihlborgs

Uthyrning ABB fortsätter hyresrelationen med Wihlborgs genom att teckna ett tioårigt hyresavtal avseende 7 700 kvadratmeter i fastigheten Boplatsen 3 i Fosie, Malmö.
Publicerad den 1 Oktober 2018

ABB har varit hyresgäst i fastigheten i över tjugo år och överenskommelsen om ett nytt, långt avtal ger Wihlborgs tillfälle att modernisera och utveckla fastigheten. Bland annat skapas ett konferenscenter som kan nyttjas av både ABB och andra företag i Fosie. I fastigheten finns sedan tidigare en välbesökt frukost- och lunchrestaurang.

– Vi är mycket glada att ABB väljer att fortsätta som hyresgäst hos Wihlborgs, att de satsar långsiktigt och att de även fortsätter att dra nytta av fördelarna med Boplatsens strategiska kommunikationsläge. Det är också ett lyft för områdets attraktivitet att vi får tillfälle att modernisera lokalerna och skapa nya utrymmen för fortsatt utveckling i Fosie, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

Boplatsen 3 ligger på Boplatsgatan 4-6 i Fosie i sydöstra Malmö med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen samt E65. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland andra DHL, Carl Zeiss Vision, Skånemejerier och CGI.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige