Image

24 Storage expanderar

Bolag Förrådskoncernen 24 Storage öppnar två nya anläggningar i Stockholmsområdet med placering i Tumba och Alvik. Den totala investeringen för de båda anläggningarna uppgår till cirka 90 miljoner kronor. Bolaget har efter de två öppningarna totalt 21 anläggningar med över 9 000 förråd.
Publicerad den 22 November 2018
Alvik_Bild1 Alvik_Bild1

24 Storage expanderar vidare och öppnar två nya förrådsanläggningar belägna i Stockholmsorterna Tumba och Alvik. Tumba är en del av Botkyrka kommun med en ung befolkning jämfört med andra kommuner i länet och i övriga landet. I Botkyrka kommun bor 92 000 invånare och invånarantalet ökar stadigt, samtidigt som nya bostäder både planeras och byggs på flera ställen runt om i kommunen.

Alvik har av Stockholms Stad pekats ut som ett viktigt utvecklingsområde där man önskar skapa en tätare, mer sammanhållen och mångsidig stadsmiljö med bredare utbud och service till stadsinvånare.
– Både Alvik och Tumba är tillväxtområden, där vi ser att en del av boendebehovet är större förvaringsutrymme. Vi erbjuder just det, med tillgänglighet dygnet runt, på gångavstånd från huset eller lägenheten för boenden i närområdet, säger Henrik Granström, vd för 24 Storage.

Anläggningarna utökar 24 Storages fastighetsportfölj med ytterligare 3 000 uthyrningsbara kvadratmeter och bolaget har nu totalt över 8 500 förrådsutrymmen i hela landet.
– Under 2018 har vi adderat sex anläggningar till vår fastighetsportfölj, helt i linje med vår strategi. Marknadsbehovet av förvaring utanför hemmet fortsätter att växa i takt med att inflyttningstakten till städerna ökar, något som skapar gynnsamma förutsättningar för vår bransch, säger Henrik Granström.

24 Storage har totalt 21 anläggningar och ett totalt fastighetsvärde närmare en miljard.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige