Image
Stefan Nilsson.

24 Storage utser ny vd

Bolag Styrelsen i 24 Storage har träffat en överenskommelse med Fredrik Sandelin som lämnar bolaget efter tre och ett halvt intensiva år som vd och koncernchef och går vidare mot nya utmaningar. Styrelsen har samtidigt utsett Stefan Nilsson till ny vd och koncernchef som en del av bolagets nästa utvecklingsfas. Stefan Nilsson tillträder den 30 juni 2022.


24 Storage öppnar i Högsbo.

24 Storage öppnar i Högsbo

Bolag 24 Storage öppnar ny anläggning i Göteborgsstadsdelen Högsbo.


TIAA bjuder nu 76 kronor per aktie för 24 Storage.

TIAA höjer – budkriget avslutat

Bolag T-C Storage Bidco höjer budet på 24 Storage till 76 kronor per aktie, och har köpt 92,38 procent av aktierna i bolaget. Därmed kan Shurgard inte kontra.


Shurgard lägger bud på 24 Storage.

Shurgard lägger bud på 24 Storage – budkommittén rekommenderar aktieägarna att acceptera

Bolag Shurgard offentliggör ett rekommenderat kontanterbjudande till aktieägarna i 24 Storage att överlåta samtliga sina aktier till Shurgard för 72 kronor per aktie.


TIAA lägger bud på 24 Storage.

Lägger bud på 24 Storage – accepterat av 87 procent

Bolag Amerikanska TIAA – Teachers Insurance and Annuity Association of America – lämnar ett bud på 24 Storage om 62 kronor per aktie.


Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.

24 Storage uppvisar starkt resultat

Bolag Det börsnoterade förrådsfastighetsbolaget 24 Storage presenterar rapport för andra kvartalet. Bolaget har växt stadigt och får mer skalfördelar i verksamheten.


Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.

Ökad omsättning men minusresultat för 24 Storage

Bolag 24 Storages intäkter ökade med 23 procent under Q2. Rörelseresultatet förbättrades till -5,3 miljoner kronor (-7,5).


Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.

24 Storage växer i Malmö

Bolag 24 Storage expanderar och invigde under torsdagen över 400 nya förråd i Malmö genom tillbyggnaden av den befintliga anläggningen i Hyllie.


24 Storage anställer Lena Nelson som CFO.

Ny CFO på 24 Storage

Karriär 24 Storage har utsett Lena Nelson till ny CFO. Hon tillträder den 24 februari och blir medlem av koncernledningen. Lena Nelson efterträder Krister Moberger som sedan mars 2019 fungerat som tillförordnad CFO.


Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.

24 Storage till First North

Bolag 24 Storage, en snabbväxande aktör inom self storage, planerar en notering av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market och i samband med noteringen genomföra en nyemission av aktier om totalt cirka 100 miljoner kronor.


Granström lämnar 24 Storage

Bolag Henrik Granström lämnar vd-posten på 24 Storage av familjeskäl. Han efterträds av Fredrik Sandelin.


24 Storage expanderar

Bolag Förrådskoncernen 24 Storage öppnar två nya anläggningar i Stockholmsområdet med placering i Tumba och Alvik.


24 Storage värvar fastighetsdirektör från NREP

Bolag 24 Storage värvar Mikael Teljstedt till positionen Head of Real Estate. Han kommer närmast från NREP och rollen som fastighetsdirektör inom ett av bolagets segment.


Han blir ny vd på 24 Storage

Karriär Snabbväxande self-storagebolaget siktar mot börsen – plockar in ny vd från Newsec.


24 Storage öppnar i Haninge

Bolag 24 Storage-koncernen fortsätter att expandera och öppnar nu sin femte förrådsanläggning i Stockholmsområdet.


24 Storage expanderar till Skåne och växer i Stockholm

Bolag Förrådsföretaget 24 Storage slår upp portarna till ytterligare tre anläggningar och expanderar i samband med det till Malmö. Där öppnar företaget sin hittills största anläggning, som vid sitt färdigställande kommer vara på totalt 7 800 kvadratmeter.


24 Storage planerar sju nya anläggningar i år

Bolag 24 Storage satsar på nybyggda förrådsanläggningar. I veckan öppnade en ny i Kallhäll, vilket var den första i en stor satsning.


24 Storage tar in nytt kapital för att utveckla sin fastighetsportfölj

Bolag 24 Storage-koncernen tar in nytt kapital om totalt 250 miljoner kronor, vilket ska användas till fortsatt expansion av fastighetsportföljen samt utveckling av den egna systemplattformen.


24 Storage köper förrådsanläggning i Eskilstuna

Transaktioner 24 Storage har köpt förrådsanläggningen Boxa Self Storage i Eskilstuna. Uppköpet är ett led i företagets tillväxtstrategi.
- Behovet av extra förrådsutrymme är större än någonsin, säger vd Michael Fogelberg.


Byter namn till 24 Storage

Bolag 24 Storage, som arbetar med uthyrning av förråd till privatpersoner och företag, byter nu namn på samtliga förvärvade förrådsanläggningar till 24 Storage.