Image
Heléne Blennermark Zendegani kommer senast från Poseidon.
Heléne Blennermark Zendegani kommer senast från Poseidon. Bild: Willhem

Willhem rekryterar utvecklingsledare från Poseidon

Karriär Willhem rekryterar Heléne Blennermark Zendegani som utvecklingsledare inom social hållbarhet.
Publicerad den 22 Augusti 2023

Heléne Blennermark Zendegani kommer senast från Poseidon där hon under sju år har arbetat med social hållbarhet. Initialt anställdes hon för att arbeta övergripande inom bolaget i rollen som Affärsutvecklare för Poseidons integrationsfrågor men har under de senaste tre åren arbetat som Verksamhetsledare i distrikt Angered med uppdraget att lyfta Hjällbo och Lövgärdet från polisens lista över särskilt utsatta områden.

Dessförinnan arbetade Heléne Blennermark Zendegani flera år inom Polisen med brottsförebyggande frågor och etablerade bland annat polisens volontärverksamhet på flera orter i Sverige.

– Jag kommer i närtid främst att arbeta med Handslaget för Biskopsgården. Det är ett gemensamt projekt mellan Volvokoncernen, Framtidenkoncernen, Business Region Göteborg och Willhem med syfte att skapa jobb, utbildning och aktiviteter för invånarna i området. Handslaget syftar till att lyfta Biskopsgården från polisens lista över särskilt utsatta områden. Men jag ser också fram emot att på sikt implementera strategier för social hållbarhet inom hela Willhems bestånd så att vi är en stark aktör i liknande samverkansformer på fler orter runt om i landet, säger hon.

Heléne Blennermark Zendegani tillträdde tjänsten 14 augusti 2023

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige