Image
Sparven 15.
Sparven 15.

Wihlborgs hyr ut i centrala Malmö

Uthyrning SportAdmin, som digitaliserar och automatiserar administration för föreningar, flyttar den 1 september in på 600 kvadratmeter i Sparven 15 på Drottninggatan i Malmö.
Publicerad den 4 April 2022

SportAdmin har idag 1 500 föreningar, bland annat hälften av alla allsvenska fotbollslag, som kunder. Företaget har ökat sin omsättning med i snitt 50 procent varje år sedan 2016, dubblerat sin personalstyrka på tre och ett halvt år, och tre år i rad blivit utsett till DI Gasell-företag.

Idén bakom företaget – att digitalisera och automatisera föreningars administration och ekonomi – väcktes redan 2005 av grundarna Henrik Lehmann och Rikard Persson. Sedan 2012 driver de företaget på heltid och har nu 40 anställda. En stor del av personalen har eller har haft ett eget engagemang i föreningslivet.

– När man kommer in på kontoret ska det kännas som man kommer till en miljö som präglas av framåtanda, gemenskap och en vilja att göra skillnad. Det var precis den känslan vi fick när vi såg dessa lokaler för första gången. Med perfekt läge, öppen planlösning och ett bra flöde för samtal och möten har vi ett bra utgångsläge för att fortsätta utveckla digitala lösningar tillsammans med den svenska idrottsrörelsen, säger Henrik Lehmann, vd för SportAdmin.

– Vi är glada att kunna välkomna SportAdmin till moderna och tekniskt välutrustade lokaler i en centralt belägen fastighet. Här blir SportAdmin granne med fler digitala utvecklingsbolag, som Fortnox och Avensia, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige