Image

Wallenstam köper av Balder i Mölnlycke

TRANSAKTIONER Wallenstam fortsätter satsa på Mölnlycke och utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av fyra fastigheter, varav den ena fastigheten är ett om- och nybyggnadsprojekt. Den totala köpeskillingen uppgår till 130 miljoner kronor. Säljare är Balder.
Publicerad den 28 Juli 2008

- Mölnlycke är ett av de mest expansiva områdena i Göteborgsregionen, där vi sedan tidigare har flera fastigheter. En av fastigheterna i det nya beståndet kan vi utveckla genom att bygga om och till, vilket på sikt kan tillföra cirka 30 nya lägenheter och fler kommersiella lokaler till Mölnlycke Centrum. Vår ambition är att vidareutveckla fastigheterna och fortsätta bidra till en god stadsutveckling i kommunen, säger Hans Wallenstam, vd Wallenstam AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige