Image

Wallenstam frånträder Helsingborgsfastighet

Transaktioner Som en del i det avtal som tecknades med Willhem i december 2015 avseende att de successivt kommer att överta Wallenstams fastigheter i Helsingborg, frånträder Wallenstam nu fastigheten Vildvinet 1, med fastighetsvärde 509 miljoner kronor.
Publicerad den 1 Mars 2017

Den uthyrningsbara ytan uppgår till 14 820 kvadratmeter.

– Nu överlämnar vi ytterligare en fastighet, Vildvinet 1, till Willhem utifrån vårt tecknade avtal. Med detta återstår nu för Wallenstam i Helsingborg ett par projektfastigheter, som kommer att färdigställas under 2017/2018, säger Hans Wallenstam, vd.

Fastigheten Vildvinet 1 består av ett antal befintliga, och ett nyproducerat, flerbostadshus och är belägen på Erik Dahlbergs gata 34, Flemminggatan 14, Pålsjögatan 21 och Tågagatan 47 i Helsingborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige