Image

Victoria Park tecknar långt avtal med Malmö stad

Uthyrning Victoria Park har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med ett årligt hyresvärde om två miljoner kronor med Malmö stad i fastigheten Tuppen 15 i stadsdelen Limhamn.
Publicerad den 18 December 2014
Annons
Image
Peter Strand. Bild: Victoria Park
Peter Strand.

Lokalerna om 1 100 kvadratmeter är idag tomställda och anpassning till LSS-verksamhet startar omgående. Hyresavtalet löper under perioden 1 augusti 2015 till 30 september 2035.

Med detta avtal har Victoria Park sedan tillträdet bland annat tecknat två 20-åriga hyresavtal med Malmö stad om totalt 3 200 kvadratmeter till ett hyresvärde om 5,4 miljoner kronor.

Den totala årliga hyresintäkten för fastigheten uppgår därefter till 15 miljoner kronor, att jämföra mot 5,5 miljoner kronor vid tillträdet i januari 2013.

- Vi ser mycket positivt på att vi tecknat ytterligare ett 20-årigt hyresavtal med Malmö stad. Genom uthyrningen utvecklar vi fastigheten ytterligare med ökade hyresintäkter som följd, säger Victoria Parks vd Peter Strand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY