Image

Victoria Park tecknar långt avtal med Malmö stad

Uthyrning Victoria Park har tecknat ett 20-årigt hyresavtal med ett årligt hyresvärde om två miljoner kronor med Malmö stad i fastigheten Tuppen 15 i stadsdelen Limhamn.
Publicerad den 18 December 2014
Annons
Image
Peter Strand. Bild: Victoria Park
Peter Strand.

Lokalerna om 1 100 kvadratmeter är idag tomställda och anpassning till LSS-verksamhet startar omgående. Hyresavtalet löper under perioden 1 augusti 2015 till 30 september 2035.

Med detta avtal har Victoria Park sedan tillträdet bland annat tecknat två 20-åriga hyresavtal med Malmö stad om totalt 3 200 kvadratmeter till ett hyresvärde om 5,4 miljoner kronor.

Den totala årliga hyresintäkten för fastigheten uppgår därefter till 15 miljoner kronor, att jämföra mot 5,5 miljoner kronor vid tillträdet i januari 2013.

- Vi ser mycket positivt på att vi tecknat ytterligare ett 20-årigt hyresavtal med Malmö stad. Genom uthyrningen utvecklar vi fastigheten ytterligare med ökade hyresintäkter som följd, säger Victoria Parks vd Peter Strand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige