Image
Victor Persson, vd för Doxa.
Victor Persson, vd för Doxa. Bild: Doxa

Victor Persson lämnar som vd för Doxa – Kaj Grönvall tar över

Bolag Doxa meddelar att Victor Persson kommer att lämna sitt uppdrag som vd för Bolaget. Victor Persson kommer dock att finnas tillgänglig för bolagets ledning och styrelse under en övergångsperiod. Arbetet med att rekrytera en ny vd inleds omedelbart.
Publicerad den 26 Augusti 2024
Kaj Grönvall. Bild: MVB
Kaj Grönvall.

– Victor har lett Doxa genom många av de viktiga milstolpar som bolaget har passerat sedan skiftet till fastighetsinvesteringar och dessutom under en period av utmaningar för hela fastighetsbranschen. Därför vill jag, å hela styrelsens vägnar, tacka Victor för hans värdefulla bidrag till Doxa under de år han lett bolaget och önskar honom lycka till i hans framtida utmaningar, säger styrelseordförande Greg Dingizian.

Kaj Grönvall utses till tillförordnad vd i Victor Perssons ställe. Arbetet med att rekrytera en ny permanent vd påbörjas omgående meddelar Doxa.

Kaj Grönvall är en erfaren ledare med omfattande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, både i Sverige och internationellt. Han har arbetat som vd i olika dotterbolag inom Skanska, Finja och K-Fastigheter i 20 år. Kaj Grönvall kommer närmast från en roll som senior rådgivare inom K-Fastkoncernen och har för närvarande även styrelseuppdrag i bland annat Serneke Sverige, MVB och Anlab.
– Det känns väldigt bra att vi snabbt lyckats rekrytera Kaj Grönvall som tillförordnad vd. Kaj har relevant ledarerfarenhet samt erfarenhet från att arbeta i noterad miljö, säger styrelseordförande Greg Dingizian.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Miljonprogrammens öde: "Allmännyttan bör byggas färdigt"

Bygg/Arkitektur Rivning av miljonprogrammets fastigheter är en ståndpunkt som ofta kommer upp i debatten. Men i en debattartikel vill nu fem aktörer i stället se en upprustning och en vidareutveckling av de aktuella byggnaderna – genom tillbyggnad och delägarboende.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige