Image
Glitter öppnar butiker i Halmstad och Lund.
Glitter öppnar butiker i Halmstad och Lund. Bild: Kristoffer Battisti

Glitter öppnar två nya butiker

Uthyrning Glitter slår upp dörrarna för två nya butiker i augusti, den 28/8 i Hallarna i Halmstad och den 29/8 på Lilla Fiskaregatan i Lund. Smyckes- och accessoarkedjan Glitter har, i och med detta, 150 butiker i Norden.
Publicerad den 26 Augusti 2024

– Vi är mycket glada över öppningen av våra nya butiker, vilket vi ser som ett naturligt steg framåt i vår tillväxtresa, säger Susanne Börjesson, vd för Glitter.

I och med etableringarna så ökar kedjan sin närvaro i Lund och återvänder till Halmstad.

– Glitter jobbar aktivt med etableringar och ser över nya möjligheter som ett viktigt led att utveckla vår marknadsledande position i Norden. Vårt mål är att ge våra kunder en fantastisk shoppingupplevelse och nu har det perfekta läget dykt upp för oss både i Halmstad och Lund, säger Helena Wahlsten, försäljningschef på Glitter.

Rekryteringen av butikspersonal till butikerna är för närvarande i full gång.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Miljonprogrammens öde: "Allmännyttan bör byggas färdigt"

Bygg/Arkitektur Rivning av miljonprogrammets fastigheter är en ståndpunkt som ofta kommer upp i debatten. Men i en debattartikel vill nu fem aktörer i stället se en upprustning och en vidareutveckling av de aktuella byggnaderna – genom tillbyggnad och delägarboende.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige