Image
Venn Consulting fortsätter sin tillväxtresa och förstärker ytterligare i Örebro med fem medarbetare.
Venn Consulting fortsätter sin tillväxtresa och förstärker ytterligare i Örebro med fem medarbetare. Bild: Venn Consulting

Venn Consulting storsatsar i Örebro

Bolag Venn Consulting fortsätter sin tillväxtresa och förstärker ytterligare i Örebro med fem medarbetare och kompletterar med kompetenser inom VVS och El och blir därmed en ny aktör i Örebro.
Publicerad den 13 Oktober 2021

Nu satsar Venn i Örebro och utökar med kompetenser inom VVS och El vilket innebär att byggherrar, entreprenörer och fastighetsägare nu har en ny aktör i regionen att vända sig till för projektering, projektledning, projekteringsledning, utredningar, kalkyler och BIM-hantering.

Inom VVS börjar fyra medarbetare och en inom El, de är alla väl etablerade på marknaden. I och med detta har vi kompetens inom skolor, kontor, kommersiella fastigheter, industri och bostäder.
– Detta känns fantastiskt bra att vi nu blir en komplett leverantör till entreprenörer och fastighetsägare. Vi fortsätter vår resa att bygga ett värderingsstyrt bolag som gör skillnad och har fokus på medarbetare och kunder. Jag är oerhört stolt över det vi åstadkommit och alla medarbetare som gör detta möjligt, säger Patric Kjellin, vd.

Venn Consulting är ett medarbetarägt konsultbolag inom samhällsbyggnad och industri med verksamhet i hela Sverige. Namnet Venn kommer från venndiagram och idén om att spännande saker händer när personligheter, kompetenser och idéer möts.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY