Image

Vättersnäs och Optimal uppdaterar i Jönköping

Bolag Vättersnäs Förvaltning har gett Optimal i uppdrag att uppdatera, konceptualisera och ompositionera fastigheten Positronen 1 i Jönköping.
Publicerad den 20 Januari 2016
Kenneth Christensen. Bild: Optimal
Kenneth Christensen.

Bakgrunden är att en större hyresgäst har valt att lämna fastigheten.

- Vi är glada för att vi fått förtroendet att arbeta vidare med Positronens utveckling, säger Kenneth Christensen, vd för Optimal.

- Det är en jättespännande fastighet i ett mycket bra läge på en intressant marknad. Vi ser fram emot att vara med och skapa en produkt som kommer att väcka intresse på marknaden i Jönköping.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.<br /> Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.<br />

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Analytikern: Så stort är det asiatiska intresset för Sverige

Ekonomi/Finansiering Tom Leahy på Real Capital Analytics berättar för Fastighetssverige varför sydkoreanska investerare kommer öka sin exponering mot Europa och hur intressant Norden är för asiatiska investerare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY