Image

Vasakronan hyr ut till Svenska Mäklarhuset

Uthyrning Vasakronan hyr ut 450 kvadratmeter till Svenska Mäklarhuset i Frösunda, Solna.
Publicerad den 26 Maj 2014

Mäklarfirman Svenska Mäklarhuset har expanderat under de senaste åren har sedan ett drygt år sökt nya lokaler att bedriva sin verksamhet för huvudkontoret i. Cresnia har anlitats som konsult för att hjälpa företaget att hitta rätt lokal. Slutligen landade valet på Vasakronans nybyggda Rosenborg 3 på Rosenborgsvägen i Frösunda.

Lokalen är belägen på översta planet och fastigheten erbjuder bästa skyltläge mot E4:an.
Fastigheten är miljöcertifierad enligt Leed platina som innebär att fastigheten har mycket energieffektiva lösningar. Lokalen på 450 kvadratmeter kommer att anpassas efter Svenska Mäklarhusets önskemål och vara färdig för inflyttning under november i år.

- Kontoret har en bra kombination av utsikt, skyltläge och moderna funktioner. Hit tar vi gärna kunder och besökare, säger Peter Åkerhielm, vice vd, Svenska Mäklarhuset.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige