Image

Var tredje inom byggbranschen tror på färre uppdrag

Ekonomi/Finansiering Årets nyligen släppta Ramirentrapport, där byggbolaget Ramirent med hjälp av Novus har ställt frågor till 500 personer inom byggbranschen, visar på en stor osäkerhet kring hur branschen kommer att utvecklas. Var tredje inom byggbranschen tror på färre uppdrag i år för bolaget de jobbar på och var sjunde är orolig för att mista jobbet. Johan Färm, vd på Ramirent, ger sin syn på siffrorna i rapporten för Fastighetssverige.
Publicerad den 31 Mars 2023
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige