Image

Ulrika Francke lämnar vd-posten i Tyréns

Bolag Efter tio år som vd för samhällsbyggnadsföretaget Tyréns meddelar Ulrika Francke att hon väljer att kliva av rollen som vd. Hon kommer istället att ta en rådgivande roll i Tyréns. Rekrytering av ny vd har påbörjats.
Publicerad den 25 Januari 2017
Ulrika Francke. Bild: Peter Rutherhagen
Ulrika Francke.

Under Ulrika Franckes tid som vd för Tyréns har företaget växt från 550 till 1900 anställda och verksamheten har expanderat till flera länder. Tyréns omsatte 2 miljarder kronor 2016 och prognosen för 2017 visar fortsatt tillväxt.

– Jag har varit vd för Tyréns i 10 år och vi har haft en fantastisk utveckling. Jag är oerhört nöjd över allt vi åstadkommit tillsammans i Tyréns, och också lite stolt men nu är det dags för någon annan att fortsätta utvecklingen av bolaget, säger Ulrika Francke.

– Det är givetvis väldigt tråkigt att Ulrika valt att sluta som vd men vi respekterar naturligtvis hennes beslut. Genom en rådgivande roll i Tyréns fortsätter hon att bidra till bolaget genom sitt kunnande inom samhällsbyggnadssektorn. Det är vi mycket glada för, säger Håkan Larsson, styrelseordförande i Tyréns AB.

Ulrika Francke fortsätter som vd för Tyréns fram till dess att en ny vd är på plats.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige