Image

Tyresö Centrum utökas med 2 100 kvadratmeter

Uthyrning I samband med nybyggnationen av två bostadshus i området har Tyresö Centrums ägare CBRE Global Investors förvärvat ytterligare 2 100 kvadratmeter ny yta för handel som knyts till det befintliga centrumet. Bland de nya hyresgästerna finns Kjell & Co och Babyproffsen.
Publicerad den 29 April 2014
Annons
Image

Newsec förvaltar Tyresö Centrum.

- Den nya ytan skapar förutsättningar för nästa etapp i utvecklingen av Tyresö Centrum. Nya hyresgäster och omlokaliseringar av befintliga hyresgäster förnyar centrumet och kommer att stärka utbudet, säger Ari Raudasvirta, centrumchef för Tyresö Centrum.

Redan under våren flyttar de första nya hyresgästerna Kjell & Co, Babyproffsen och Coffeehouse by George in och de befintliga hyresgästerna Hemtex och Lekia öppnar nya större butiker.

Thernlunds, som redan har en modebutik i centrumet, flyttar in i större lokaler för att på så sätt kunna utöka sitt sortiment med fler varumärken. Uthyrningen av ytterligare tre butikslokaler är i slutfasen och fler nya hyresgäster öppnar i dessa lokaler löpande de närmaste månaderna. Även Synoptik öppnar inom kort i Tyresö Centrum.

- Tyresö Centrum har årligen drygt 5,6 miljoner besökare och en stark bas i livsmedelsbutiker och Systembolaget. Därför ser vi stor potential i att bredda utbudet av sällanköpshandeln. Vi har även stärkt utbudet av restauranger de senaste åren, och fortsätter gärna med det. Till exempel öppnade White Rice, en ny modern asiatisk restaurang, under april, säger Ari Raudasvirta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec har ca 370 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,3 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 30 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1400 miljarder kronor. Tack vare st...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Caroline Temse utveckla Areim

Bolag Areim fortsätter utveckla bolaget och hämtar in Caroline Temse som ny Head of Financing. För Fastighetssverige berättar hon vad som lockade med att ta steget till Areim och ägarsidan fullt ut samt om vilka nya perspektiv hon tar med sig till bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY