Image

Två nya studiochefer på Tengbom i Malmö

Bygg/Arkitektur Tengboms kontor i Malmö har förstärkt sin organisation inom vård, utbildning, stadsbyggnad och landskap genom rekrytering av Anna-Karin Jägare och Ulrika Lundquist som nya studiochefer.
Publicerad den 26 Juni 2014

I Öresundsregionen har Tengbom haft en stark tillväxt under senare år och antalet anställda uppgår nu till 40 personer på kontoret i Malmö. Nu fortsätter satsningen på segmenten vård och utbildning genom anställningen av Anna-Karin Jägare som ny studiochef. Hon som är utbildad arkitekt vid LTH och Kunstakademiet i Köpenhamn och kommer närmast från en ledande befattning som gruppchef på White Arkitekter.

Vidare har Malmökontorets medarbetare Ulrika Lundquist tillträtt som ny studiochef för stadsbyggnads- och landskapsstudion. Ulrika är arkitekt SAR/MSA och har lång och bred erfarenhet av både privata och kommunala verksamheter.

- Vi fokuserar nu på att fortsätta vårt arbete med att positionera Tengbom som det ledande arkitektkontoret i regionen med de fyra affärsområdena arkitektur, stadsbyggnad, landskap samt inredning. Vi är därför oerhört glada att ha lyckats rekrytera Anna-Karin Jägare och samtidigt utnämna Ulrika Lundquist som nya studiochefer. De har båda lång och bred kompetens inom sina respektive områden, säger Magnus Nilsson, kontorschef för Tengbom i Malmö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige