Image

Tribona utökar stort i Växjö

Uthyrning Tribona utökar sitt nuvarande hyreskontrakt om 36 786 kvadratmeter till 57 585 kvadratmeter med den befintliga hyresgästen Alwex. Därmed är merparten av fastigheten i Växjö uthyrd.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Det utökade hyresavtalet träder i kraft 2015-01-01 och sträcker sig till och med 2019-09-30. Inga investeringar kommer att göras med anledning av utökningen.

I samband med den utökade uthyrningen har hyresnivån omförhandlats till ett lägre kvadratmeterpris vilket gör att hyresvärdet är oförändrat. Emellertid har ansvaret för driftskostnader i samband med utökningen lagts över på hyresgästen för hela den uthyrda ytan.

- Fastigheten i Växjö är en av våra ytmässigt största fastigheter där vi jobbat med ganska stora vakanser sedan hösten förra året. Vi har igen visat att vi kan fylla stora vakanser i våra fastigheter vilket är mycket glädjande. I Växjö har vi en väldigt bra dialog med vår nuvarande hyresgäst vilket har möjliggjort denna uthyrning, säger Per Johansson, vd på Tribona.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige