Image

Tribona utökar stort i Växjö

Uthyrning Tribona utökar sitt nuvarande hyreskontrakt om 36 786 kvadratmeter till 57 585 kvadratmeter med den befintliga hyresgästen Alwex. Därmed är merparten av fastigheten i Växjö uthyrd.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Det utökade hyresavtalet träder i kraft 2015-01-01 och sträcker sig till och med 2019-09-30. Inga investeringar kommer att göras med anledning av utökningen.

I samband med den utökade uthyrningen har hyresnivån omförhandlats till ett lägre kvadratmeterpris vilket gör att hyresvärdet är oförändrat. Emellertid har ansvaret för driftskostnader i samband med utökningen lagts över på hyresgästen för hela den uthyrda ytan.

- Fastigheten i Växjö är en av våra ytmässigt största fastigheter där vi jobbat med ganska stora vakanser sedan hösten förra året. Vi har igen visat att vi kan fylla stora vakanser i våra fastigheter vilket är mycket glädjande. I Växjö har vi en väldigt bra dialog med vår nuvarande hyresgäst vilket har möjliggjort denna uthyrning, säger Per Johansson, vd på Tribona.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige