Image

Tribona utökar stort i Växjö

Uthyrning Tribona utökar sitt nuvarande hyreskontrakt om 36 786 kvadratmeter till 57 585 kvadratmeter med den befintliga hyresgästen Alwex. Därmed är merparten av fastigheten i Växjö uthyrd.
Publicerad den 20 Augusti 2014
Annons
Image
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Det utökade hyresavtalet träder i kraft 2015-01-01 och sträcker sig till och med 2019-09-30. Inga investeringar kommer att göras med anledning av utökningen.

I samband med den utökade uthyrningen har hyresnivån omförhandlats till ett lägre kvadratmeterpris vilket gör att hyresvärdet är oförändrat. Emellertid har ansvaret för driftskostnader i samband med utökningen lagts över på hyresgästen för hela den uthyrda ytan.

- Fastigheten i Växjö är en av våra ytmässigt största fastigheter där vi jobbat med ganska stora vakanser sedan hösten förra året. Vi har igen visat att vi kan fylla stora vakanser i våra fastigheter vilket är mycket glädjande. I Växjö har vi en väldigt bra dialog med vår nuvarande hyresgäst vilket har möjliggjort denna uthyrning, säger Per Johansson, vd på Tribona.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Balder köper norsk handel under radarn

Transaktioner Erik Selins Balder har återigen ökat på fastighetsportföljen, denna gång genom att förvärva handelsfastigheter i Norge.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY