Image

Tribona förlänger 137 000 kvadratmeter med Ica

Uthyrning Tribona förlänger kontrakten med Ica i Västerås och Borlänge. Sammanlagt handlar det om 137 484 kvadratmeter och hyresvärdet är 104 miljoner kronor på årsbasis.
Publicerad den 6 Maj 2014
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Tribona har förlängt avtalet avseende fastigheten Saltängen 2 i Västerås till och med 2022-09-30 och avseende fastigheten Planeraren 2 i Borlänge till och med 2021-03-31.

Hyresvärdet för förlängningarna på ett år uppgår till cirka 104 miljoner kronor på årsbasis.

Som en del i hyresförlängningarna kommer uppgradering av kontorsytor omfattande cirka 10 000 kvadratmeter i Västerås att utföras.

- Vi är väldigt glada för att kunna fortsätta utveckla samarbetet med Ica och som en del i detta göra hyresförlängningar i Västerås och Borlänge i för oss strategiskt viktiga fastigheter, säger Per Johansson vd på Tribona.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige