Image

Tribona förlänger 137 000 kvadratmeter med Ica

Uthyrning Tribona förlänger kontrakten med Ica i Västerås och Borlänge. Sammanlagt handlar det om 137 484 kvadratmeter och hyresvärdet är 104 miljoner kronor på årsbasis.
Publicerad den 6 Maj 2014
Annons
Image
Per Johansson. Bild: Tribona
Per Johansson.

Tribona har förlängt avtalet avseende fastigheten Saltängen 2 i Västerås till och med 2022-09-30 och avseende fastigheten Planeraren 2 i Borlänge till och med 2021-03-31.

Hyresvärdet för förlängningarna på ett år uppgår till cirka 104 miljoner kronor på årsbasis.

Som en del i hyresförlängningarna kommer uppgradering av kontorsytor omfattande cirka 10 000 kvadratmeter i Västerås att utföras.

- Vi är väldigt glada för att kunna fortsätta utveckla samarbetet med Ica och som en del i detta göra hyresförlängningar i Västerås och Borlänge i för oss strategiskt viktiga fastigheter, säger Per Johansson vd på Tribona.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY