Image

Trianonaktien upp fem procent

Bolag Handeln i Trianon-aktien inleddes på onsdagsmorgonen. De första avsluten gjordes på 50,50 kronor, fem procent över teckningskursen.
Publicerad den 21 Juni 2017

Vd Olof Andersson kommenterar noteringen:

- Vi är mycket stolta och glada över allmänhetens och institutionella investerares intresse för Trianon. Genom noteringen får vi tillgång till kapitalmarknaderna vilket skapar än bättre förutsättningar för oss att fortsätta vår utveckling samt genomföra vår strategi. Vi ser fram emot att som noterat bolag fortsätta att utvecklas och skapa värde för våra aktieägare.

Mats Cederholm, ägare och styrelseordförande:
- Noteringen är ännu ett steg i Trianons utveckling och vi är oerhört glada att välkomna alla nya aktieägare. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla Trianon tillsammans med alla nya investerare som delar vår entusiasm kring Bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige