Image

Tre nya till Rinkebystråket – 70 procent uthyrt

Uthyrning Ytterligare tre företag är klara för Rinkebystråket. Tulpan Inredning, Nura Fashion och Almoda Bags & Shoes är det senaste tillskottet till handelsplatsen. Därmed är 70 procent uthyrt.
Publicerad den 9 December 2014
Rinkebystråket. Bild: Familjebostäder
Rinkebystråket.

Den nya handelsplatsen Rinkebystråket utökar utbudet av service och handel i Rinkeby. De tre nya kontrakten innebär att 70 procent av lokalytan är kontrakterad inför handelsstarten nästa höst.

Nura Ibrahim öppnar Nura Fashion på stråket. Hon driver sedan flera år tillbaka butik i Rinkeby med kläder, tyger, accessoarer och hudvårdsprodukter. Mestadels av utbudet är egenimport från Dubai och Kina. Med flytten till Rinkebystråket etablerar hon sin verksamhet på större yta och i moderna lokaler.

- Med min nya butik kommer jag närmare både befintliga och nya kunder och jag får möjligheter att kunna utveckla min verksamhet. Jag och många med mig ser fram emot Rinkebystråket som jag tror blir en trevlig plats, både för kunderna och för oss affärsidkare.

Almoda Bags & Shoes i regi av Almuezledinallah Saqfalhait med tidigare erfarenhet från egen sko- och väskbutik, erbjuder dam- herr- och barnskor samt väskor och andra accessoarer, säger Nura Ibrahim.

Tulpan Inredning driver sedan flera år tillbaka en outletbutik i Akalla som erbjuder möbler, inredning och husgeråd företrädelsevis från turkiska varumärken. Med etableringen i Rinkebystråkets största kommersiella lokal skapar Abdulrahman Mohamed och Hisham Sami Abdulrahman Mohamed en ny inramning till sitt utbud.

- Rinkebystråket erbjuder möjligheter både för företagare som redan har etablering i Rinkeby och för företag som vill nyetablera sig här, säger Anders Emanuelsson, centrumledare. Under året har vi sammantaget tecknat nitton kontrakt som blir ett stort tillskott till utbudet i Rinkeby.

Rinkebystråket öppnar hösten 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige